tiistai 3. syyskuuta 2013

Julkku BB

Terve taas rakkaat lukijat. Aattelin kirjoitel taas uutta blogia BB:stä

Itse en ole tykännyt BB:stä jossa joku matti meikäläinen luo julkisuuskuvaa ittellensä, mut julkkis BB. Ainutlaatuista suomen maalla, mielenkiinto heräsi ihan helvetisti kun mietin ketä taloon tulee.

Ensinnäkin mihin ne julkut jäi? Taloon tuli ainoastaan tasan 2 ihmistä, jotka säväytti mut, Reetu ja Andy, siin on kyl 2 loistavaa artistia parhaasta päästä, mutta sitten ne muut? 2 julkkista ei riitä siihen, et seuraisin.

No se taikuri menee niukin naukin, mut mä en seuraa tosi tv:tä jos siellä on esim joku bimbo, joka on tullu kuuluisuuteen rinnoistaan. Ja sitten heh. Taloon saatiin Miss XL, Miss Suomi, Mr Finland ja Mr gay Finland, en suoranaisesti ihmettele, miksi nettiin tulvii vihapuheita tiettyjä julkkuja kohtaan, uutisotsikko on tässä viihdelehti Starasta.

Olisin toivonut ihan joitakin kuten entisiä lätkä pelaajia, kuten Nurminen, Ojanen tai vastaava. Tai Stand up koomikko, Niko Kivelä ois ollu hauska tai Ilari Johansson.

Ärsyttää sen verran täl hetkel, et rauhoitan itteeni loistavalla musalla youtubesta.

P.S: Kiitän teitä kaikkia, jotka viitsitte lukea näit, olen saanu loistavaa palautetta muutamilta tahoilta ja lukukertojakin on kaikis 100-300 välistä. Suokkis tykkää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti